Anmeldelse af LG G2

Anmeldelsen af denne telefon er skrevet da jeg har haft mobiltelefonen i ca 2 uger. Det skal dog også siges at alt hvad der bliver skrevet i denne anmeldelse er min egen personlige mening omkring telefonen.

For at starte et sted, så havde jeg selvfølgelig forventninger til telefonen da den først og fremmest kostede næsten 4000 DKK. Og at den har de specifikationer som den nu har med en masse RAM og en ganske fin processor. Jeg har dog aldrig haft en LG mobiltelefon, men det har min lillesøster som ikke var synderligt imponerende. Men med Android, så kunne det da ikke gå helt galt og det gjorde det bestemt heller ikke!

Det virker til at været et rigtig godt køb jeg har fået gjort her både i form af en relativt stor telefon med en 5,2” stor skærm som ser rigtig godt i designet. Det eneste der er at sætte en finger på i forhold til telefonens design er at den er lavet i plastic, men et cover til den og så skulle den være klaret og den kan holde til mere.
Man har hos LG valgt i G2 at fjerne de knapper der er på siderne af telefonen for at flytte dem om bagpå i stedet for. Dette er en ganske radikal ændring i forhold til alle andre telefonproducenter, men dette gør bestemt intet. Man skal vænne sig til det, men når det først ligger i hånden fungerer det rigtig godt og knappen er der hvor mine fingre er på bagsiden. En fed feature er at LG har lavet en ”knock, knock” funktion, hvilket betyder at man bare laver et dobbelt tap på telefonens skærm og så låser den op, dette fungerer overraskende godt og er meget vanedannende. Jeg er begyndt at gøre det på min Ipad, der virker det dog sjovt nok ikke…

Telefonen er utrolig hurtig og hakker ikke når man går ind i menuer osv. Det hele kører upåklageligt og som det skal med telefonen. Der er utrolig mange præ installerede apps på telefonen som jeg ikke rigtigt synes man får benyttet, i hvert fald ikke jeg. Men sådan skal det nok være nogle gange.Men en af de mere smarte er en app til joblisten som kan ligges ud som en widget. Man kan så bare trykke på ”slet RAM” og så stopper telefonen alle apps og andre småting der bare kører og bruger strøm. Dette gør at den er hurtig og klar hele tiden og sparer ret godt på strømmen. Mine erfaringer med apps’ne på telefonen er at de kører ganske upåklageligt og hakker ikke eller noget hvilket næsten er det vigtigste overhovedet.

 

En anden ting mange bruger deres smartphone til er at tage billeder. Her har jeg ikke fået testet så meget, udover lidt billeder af min, nu solgte, crosscykel hvor man kunne tage ganske glimrende og præcise billeder. Men kameraret er også med 13 megapixel og et rigtig godt kamera. Der er masser af muligheder i form af forskellige indstillinger osv. En anden smart ting er at man med denne mobiltelefon kan zoome når man optager videoer, hvilket jeg synes er en meget fed ting.

En sidste ting der selvfølgelig skal nævnes inden anmeldelsen er færdig er klart batteriet i telefonen, som jeg personligt synes holder utrolig godt på strømmen. Nu skal det også siges at jeg ikke gider have 3G netværk tændt på den hele tiden. Den holder strømmen rigtig godt, jeg har oplevet en dag hvor den næsten ikke er blevet brugt, så har den kun brugt 2 % af batteriet. Her snakker vi altså på en smartphone med en stor skærm der skal tændes hver gang man skal bruge den.

For at opsummere lidt, så er det en rigtig fed og brugbar mobil LG har fået lavet i deres nye topmodel LG G2. Den kan hvad de andre topsmartphones kan til en billigere pris. Dog skal man så huske at de mere kendte mærker som Sony og Apple fx også laver deres smartphones i et mere holdbart materiale så som aluminium. Jeg synes bestemt den er værd at købe, LG har lavet en glimrende mobil til køberen der ikke vil give 5000 DKK for en telefon men som heller ikke vil gå på kompromis med ydeevne og batterilevetid.
Jeg er ikke i tvivl om det var det rigtige køb for mig at få fat i denne LG G2 smartphone.

 

Skriv et svar