Anmeldelse: Canon EOS 700D

 

Canon EOS 700DCanon EOS 700D er en vaskeægte bestseller, og det er ikke uden grund. På mange måder minder kameraet om sin forgænger 650D, men den har dog fået en række opgraderinger.

 

Brugervenligt kamera

 

Ligesom det gør sig gældende for de fleste andre Canon kameraer, er brugervenligheden i top. Kameraet er designet således, at det med fordel kan håndteres af både erfarne såvel som nybegyndere. Det er udstyret med en vipbar skærm, så det er muligt at tage billeder og optage videoer fra forskellige vinkler.

 

Fantastiske billeder med 700D

 

Ligesom EOS 650D kan man forvente høj billedkvalitet, hvor farvegengivelse og billeddynamik er i verdensklasse. Canon har skabt en ny fokusmotor, som både er hurtig og lydsvag. Opløsningen er ganske formidabel, og det samme gælder skarpheden.

 

Du kan med fordel udforske de mange filtre, der er indbygget i dette Canon kamera. Mulighederne er mange, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

 

Videokvalitet

 

Med dette kamera fra Canon kan du optage video i Full HD. Den er endda muligt at optage med autofokus, som fungerer upåklageligt. Det er selvfølgelig også muligt at optage med manuel kontrol, hvis man har kendskab til systemet.

 

Specifikationer

 

  • 18 megapixel CMOS-censor i APS-C format
  • Skærm med touch
  • Vægt på 580 gram
  • 3” skærm

Pris

 

Hvis man blot ønsker et EOS 700D kamera uden objektiv, skal man ikke betale meget mere end 4000 kr. Mange seriøse fotografer har valgt at købe EOS 700D med 18-55mm IS STM objektiv. Ønsker du at købe kameraet med dette unikke objektiv, vil prisen lyde på omkring 5500 kr.

Samlet vurdering

 

Min vurdering er, at man ikke finder et bedre spejlreflekskamera til prisen.  Jeg vil give kameraet 4,5 ud af 5 stjerner. Man kan generelt ikke gå helt galt i byen ved at købe et kamera fra Canon. De har gjort et fantastisk stykke arbejde i forbindelse med udvikling af Canon EOS 700D.

 

Kilde: http://testguro.dk/bedste-kameraer-markedet/

Skriv et svar