Første indtryk af Hurghada, Egypten

Så er jeg endelig ankommet til Hurghada og Egypten. Jeg har nu været her i 13 dage totalt indtil nu og er ganske imponeret! Min base her i Egypten ligger i Hurghada hvor vi har fået nogle ok lejligheder (Garanteret gode i Egyptiske standard) i Sekala som er den midterste del af byen. Selve byen Hurghada er en relativt ny by, den her nemlig kun ca. 30 år på bagen. Men der bor nu ca. 50.000 fastboende sammen med en stor del turister som bor på en af de utroligt mange hoteller i byen! Hurghada strækker sig over næsten 40 km totalt set pga. de store hotelresorts som selvfølgelig vil have adgang ved stranden!

Jeg må ærligt indrømme at Hurghada lignede den by jeg forventede. Den ligger ud til Rødehavet med fantastisk klart og smukt vand og så er der ørkenen på den anden side, hvor der ikke rigtigt er andet en sand?
Men byen har en masse at byde på, både i forhold til nattelivet, som bestemt ikke er roligt. Især ikke med alle de unge mennesker der befinder sig hernede! Sammen med det har Hurghada jo en masse fantastiske muligheder for at Snorkle, som er noget både gæsterne og os andre gør meget hernede! Desuden er der jo også en masse dykning som kan gå hen at blive alt for awesome, pga. alle de fisk man kan se i vandet heromkring sammen med alle de smukke koraller.

Her i løbet af de første 13 dage har vi virkelig i teamet hernede fået oplevet så uvirkelig meget! – Vi har oplevet Luxor (Karnak templet, Hasthepsut tempel, kongernes dal osv.), Snorkling, Cairo (Pyramiderne ved Giza, Trinpyramiden, Det egyptiske museum, Mohammed Ali moskeen i Cairo), En beduinlejr og en masse hoteller. Det har virkelig været oplevelsesrigt og spændende! Men jeg er klar til de kommende 6 måneder med et fantastisk team og kæreste.

Jeg håber at se folk hernede i Egypten!

Glæd jer til kommende indlæg med en masse fra Egypten

Skriv et svar