Lidt nyheder fra Egypten

Så blev det tid til et lille indlæg på bloggen her igen!

For at starte et sted, så er vi for alvor kommet i gang her i Hurghada. Vi er i gang med anden uge med gæster, hvilket er rigtig dejligt. Det giver altid en anden form for ro når gæsterne for alvor ankommer på destinationen, så føler man virkelig man er i gang! Alle vores gæster i sidste uge og denne er virkelig glade og søde! Det er hovedsageligt børnefamilier og så gengangere vi har i øjeblikket hernede.
Vi har det alle godt i teamet hernede, det fungerer virkelig fint med os allesammen sammen. Vi hygger os og sørger selvfølgelig for gæsterne får en så god ferie som overhovedet muligt!
I øjeblikket står arbejdet for mit vedkomne hovedsageligt på kontorarbejde med regnskab, rette fakturaer og sende lister til hoteller osv. sammen med lidt hotelservice for lige at komme lidt ud på hotellerne! Jeg har også fået sat et par udflugter på, men desværre har de ikke været afsted endnu. Men forhåbentlig kan jeg snart køre lidt udflugter sammen med det andet også, det kunne være et stort hit!

I forhold til bloggen her, er der også sket lidt ting de sidste par dage. Jeg har først og fremmest fået lavet en facebook side til denne blog, sammen med jeg selvfølgelig stadig opdaterer på Twitter når der kommer nye indlæg! – Jeg håber folk vil synes godt om siden på Facebook. Så får man nyheder når der kommer nyt på bloggen sammen med der vil blive lagt lidt billeder op i ny og næ!
Jeg prøver i øjeblikket at ligge billeder op næsten hver dag af ting i Egypten, men også andre nice ting kan komme på tale på sigt. Vi må se.
Siden kan likes her

Mine youtuber interviews er heller ikke droppet, men jeg skulle lige falde til her i Hurghada. Jeg håber snart at være tilbage med nye og spændende interviews til folket!

Ellers har jeg ikke andet at sige end, jeg håber DU nyder at læse med. Ris/ros modtages meget gerne!

Skriv et svar