På denne side kan man finde links til andre hjemmeside. Siderne I finder her er virksomheder eller sider der har gjort noget for mig igennem tiden. Jeg vil gerne gøre noget igen, derfor har jeg valgt at lave denne side til det. Kig endelig de forskellige igennem og kig på hvad de har at tilbyde.


 

Her har vi Service & co, som er Skandinaviens største guideskole og den jeg selv har været med på. Skolen har været med til at give en masse til mig personligt via guideskolen. Jeg er klart overbevist om at en guideskole kan gavne alle og alle burde overveje det. Man lærer en masse om sig selv og udvikler sig personligt igennem et ophold, som selvfølgelig er tilrettelagt mennesker der vil arbejde som rejseledere. Men hvis man ikke ønsker det, så giver skolen også en masse personlig udvikling!

Hvis der er spørgsmål omkring guideskolen, eller du overvejer at tage derpå. Så skriv endelig til mig, så vil jeg gerne fortælle mere!

Link til Service & co: www.service-co.dk


 

Topbanner

Næste link jeg har valgt at tilføje her er til Handelshuset Aulum, som er min tidligere arbejdsplads gennem 6 år. Jeg har arbejdet med en masse forskellige ting så som indkøb, salg, markedsføring, internethandel og kundehåndtering. Butikken sælger hardball/airsoft og tilbehør hertil. Det er en af Danmarks største, hvis ikke den største, af sin slags i Danmark. Tag endelig et kig derind.