Nu med dykkercertifikat

Endnu et lille indlæg fra mig!

Jeg har i tiden her på Azorerne prøvet at få tid til at få mig et dykkercertifikat, det er noget jeg har villet i et stykke tid og muligheden kom så endelig hernede (Og tiden til det) hvilket har været dejligt.

Min kollega, Rikke, og jeg valgte at vi ville have et certifikat hernede sådan vi kunne dykke. Vi valgte Espirito Azul, som er ejet af en skide fin mand ved navn Carlos. Vi valgte ham på baggrund af vores kollega Mariam som har taget dykkercertifikat hos ham for nogle år siden. Han er virkelig en rigtig dygtig instruktør hvor tingene er i orden og det fungerer. Hvis I vil læse mere, så kig på dette linket her.

Vi valgte at tage et PADI certifikat, da dette er den mest brugte i verden. Rikke og jeg startede med at få det meste af selve teorien klaret inden vi hoppede i vandet for første gang. Man lærer en masse om hvordan man dykker og generel teori omkring sikkerhed osv. Når man kommer igennem de forskellige kapitler i bogen, så tager man en test i hver kapital. Til sidst tager man så en endelig test, som man skal bestå for at dykke.

Det allerførste man skal når det første teori er klaret, er at man skal en tur i en pool for at lære det her med at trække vejret under vand i regulatoren og nogle forskellige øvelser med finnerne, tage ens flaske og vest af osv. – Dette tager et par timer og så er man klar til at komme i havet.

Man har 4 dyk med i sit certifikat og når man har taget dem, så er man certificeret Open Water dykker ved PADI (Hvis man består) og kan dykke ned til 18 meter på et dyk. Hvis man vil dykke længere ned osv. kan man tage yderligere kurser som advanced dykker og rescue dykker. Jeg kan allerede nu afsløre, at jeg går efter at få advanced i Egypten, sådan man kan dykke ned til 30 meter i stedet.

Jeg må ærligt indrømme at det er federe at dykke end jeg lige troede, det er jo en helt ny verden der gemmer sig dernede under havets overflade. Jeg glæder mig allerede til at opleve flere steder under havets overflade og håber at få nogle fede videoer via mit GoPro Kamera igennem tiden.
Jeg har fået taget et par gode billeder som jeg vil lægge op her under indlægget. (Fra over vandet). Video fra de første dyk blev ikke så gode, så derfor kommer der først video fra Egypten.

This slideshow requires JavaScript.

 

Skriv et svar