Nyheder fra Azorerne!

Lad os starte dette indlæg med at fortælle hvor min vinter skal tilbringes! – Vi har ansøgt om vinterdestinationer og jeg har fået en af mine ønsker opfyldt. Som det kan læses i tidligere indlæg, så skulle jeg have været til Hurghada i Egypten allerede sidste vinter. Det blev ikke til noget.
Men vi prøver simpelthen igen og denne gang virker det til at det kommer til at gå helt uden problemer! – Jeg tager nemlig til Hurghada i Egypten som rejseleder/administration, hvor jeg får noget mere ansvar og skal have mere tid på kontoret. Dette betyder dog ikke at jeg ikke kan komme ud og køre nogle udflugter som jeg elsker at gøre. Det bliver der helt sikkert også tid til.
Det bliver en spændende udfordring at komme en tur derned og arbejde – Det må være lidt ligesom Tunesien!

Næste nyhed er at jeg er begyndt at tage dykkercertifikat, hvilket er utrolig spændende. En kollega og jeg begyndte for et par uger siden med det og vi er ved at have læst det meste teori, sådan vi for alvor kan komme i gang med at dykke. Jeg håber på i næste uge at vi kommer ud og dykker for alvor i Atlanterhavet! – Vi tager vores dykkercertifikat hos Espirito Azul, hvilket er PADI certificeret – Så må vi se hvor meget jeg får dykket i fremtiden! Jeg håber da jeg får dykket en masse i Egypten.

Jeg har desuden fået mig et Go Pro Hero 3+ Black Edition kamera, som kan bruges til en masse spændende ting, både i forhold til mit nye dykkereventyr, men også til nogle af mine arbejdsopgaver. Vi har haft nogle specialgrupper hernede som har haft mountainbiking, klatring og Canyoning med i deres ferie – Pakken hos Bravo Tours hedder “Sportsoplevelser på Azorerne”.
Her har jeg indtil nu fået lavet en video med en mountainbiking tur ned fra Vista do Rei til Sete Cidades – Den kan ses lige her. I må meget gerne skrive en kommentar derinde heller her omkring hvad I synes.
Jeg håber også at få lavet en video med Canyoining her indenfor kort tid, så I kan se hvad det også er!

Ellers går det stille og roligt her på São Miguel, der er varmt men stadig utrolig smukt med alle blomsterne og naturen hernede. Vi har dage med en luftfugtighed på over 90 %. Gæsterne her på Azorerne er virkelig søde og mange tager med på udflugter, hvilket giver en helt anden form for respons fra dem efter en udflugt. Jeg har i hvert fald modtaget en masse positiv feedback, hvilket er rigtig dejligt!

Ellers er der ikke andet end at sige over and out herfra!

Skriv et svar