Hej og velkommen til kstorm.dk 

Jeg er glad for du har fundet vej til siden her og håber du finder den interessant nok til at kigge lidt rundt. Siden vil for det meste komme til at fungere som en blog hvor der vil komme alverdens ting op om alt. Tidligere har siden primært været med indlæg fra min tid som guide/destinationschef ude i den store verden. Jeg håber stadig at kunne komme med en god historie eller to derfra.. Derfor håber jeg også at du stadig vil læse lidt om min guidekarriere ved at scrolle lidt ned på forsiden!

Fremover vil der nok komme lidt mere virksomhedsbetonede indlæg med mine egne erfaringer fra livet som selvstændig. Det kan være små guides til hvilket kasseapparart man skal vælge til gode planer til hvilken webshop man skal vælge!

Hvis du på nogen måde har noget ris/ros til siden, så kontakt mig endelig under ”kontakt mig” eller skriv en kommentar til en af indlæggene, så skal jeg nok få kigget på det og tage det til mig. Du skal endelig også bare kontakte mig hvis du kunne tænke dig at skrive et indlæg på siden, så må vi se hvad det evt. kan blive til.

Lidt om hovedskribenten og ejeren:

 

Jeg er en ung mand på 23 år. Jeg har igennem 3 år arbejdet hos Bravo Tours som guide og efterfølgende som destinationschef. Det har været den primære indholdskilde til siden her igennem de 3 år. En vigtig og meget interessant del af mit liv! Men jeg er vendt tilbage til Danmark hvor jeg d. 1/1-17 overtog virksomheden Handelshuset Aulum efter min bedstefar som ville på pension. Virksomheden beskæftiger sig primært med detailsalg af Hardball/Softgun/Airsoft, jagtudstyr, luftgeværer og pistoler samt fiskegrej. Vi har egen import fra hele verden samt sælger engros til hele Danmark! Derudover er jeg studerende på deltid på Aarhus Universitet hvor jeg læser bachelor i Jura!

 

Herunder vil der komme lidt facts omkring mig:

Uddannelse

–        Aulum Byskole

–        Herning Gymnasium, Supersproglig linje med Engelsk A, Fransk A og Tysk A

–       Aarhus Universitet, Stud Jur deltid

Jobs:

–        2006 – 2013 Bjarne Kristensen Handelsselskab (www.handelshusetaulum.dk) – Salgsmedarbejder, indkøber, salg på internet osv.

–        2013 – 2016  Bravo Tours

  • 2013 – Rejseleder, Sousse, Tunesien (Sæson fra februar til oktober)
  • 2013 – 2014 – Destinationschef, Sousse, Tunesien (Fra december 2013 – februar 2014)
  • 2014 – Destinationschef, Djerba, Tunesien (Februar 2014 – April 2014)
  • 2014 – Rejseleder, São Miguel, Azorerne (Maj 2014 – Oktober 2014)
  • 2014  – Administration, Hurghada, Egypten (Oktober 2014 – December 2o14)
  • 2014-2015 – Destinationschef, Lanzarote, Spanien (December 2014 – April 2015)
  • 2015 – Destinationschef, Costa de Almeria, Spanien (Maj 2015 – Oktober 2015)
  • 2015-2016 – Destinationschef, Varadero, Cuba (December 2015 – Marts 2016)

–        2016 – 2016 Bjarne Kristensen Handelsselskab – Butikschef

–        2017 – ? Handelshuset Aulum – Ejer/Selvstændig www.handelshusetaulum.dk