Slut med Azorerne

Så er min tid her på Azorerne også ved at være slut! Men det har godt nok være små 4 en halv måned med en masse oplevelser og fede tider!

Azorerne er efter min mening et utrolig smukt sted, hvor der er noget for enhver smag. Normaltvis betragter man Azorerne som stedet hvor ældre mennesker tager på ferie. Men der er mange ting, også for det yngre publikum. Selvfølgelig kan vi ikke klare sol og sommer hver dag. Men hvis man er til adventure og bruge energi, så er der både cykling, dykning, hval- og delfinsafari, svømme med delfiner, klatring og Canyoning fx. Det er bare at tage afsted og opleve det.

Jeg har virkelig nydt min tid her og fået uvurderlige oplevelser. Jeg har elsket at give gæsterne en dejlig oplevelse her på øen på de forskellige udflugter. Det er meget givende at gæsterne lytter på en og stiller uddybende spørgsmål. Jeg har set steder her sammen med gæster, hvor de har været helt betaget af området sammen med jeg har givet informationer omkring vulkanen eller andet.

Sammen med det har jeg mødt nogle rigtig cool mennesker, både lokale samarbejdspartnere og rigtig nice kolleager. SÅ hvis de ser dette. TUSIND tak for en awesome sæson, det har været en fed tid!
Sammen med det har jeg også fået mig et dykkercertifikat (Mere om det lidt senere her på bloggen) og har fået dykket lidt. Jeg har fået lov at klatre, cykle og lave canyoning, hvilket også har været meget fedt at have prøvet.

Men denne sæson har også været lidt anderledes da jeg har fået mig en kæreste, som er rejseleder i Tunesien. Det har til tider været hårdt at være langt fra hinanden, selvom man har internettet osv. Det har været en udfordring, men også lærerigt at prøve. Vi har fået det til at fungere og er meget glade for begge to at skulle til Egypten sammen om ca. 11 dage!

Ellers så var det sådan set dette indlæg for i dag! Der kommer flere indlæg den næste tid!

Over and out!

Skriv et svar