Tilbage i Tunesien

Som mange nok kunne se i mit blogindlæg omkring året 2013, så er jeg tilbage i Tunesien igen. Men denne gang i en lidt anden rolle end hvad jeg var før! Jeg har nemlig som skrevet der fået lov til at være destinations chef hernede for Bravo Tours. Så jeg sidder i skrivende stund på mit værelse i Sousse og skriver dette indlæg.

I midt december 2013 drog jeg sammen med mit team på 3 andre guider herned til Sousse igen – Dog havde vi lige en enkelt overnatning i Istanbul inden vi kom det sidste stykke til Tunis hvor vi landede.
Den første tid hernede, faktisk hele den første måned, gik med opstart af destinationen. En opstart af en destination er mange ting hvilket jeg vil prøve at beskrive lidt nærmere her – Vi har i opstarten selvfølgelig været ude at se alle vores hoteller, vi har været ude at observere alle vores udflugter, fået klargjort alt materiale til vores gæster. Sidst men ikke mindst har vi selvfølgelig også fået læst en masse op på landet og dennes historie og kultur, da en af de vigtigste opgaver som rejseleder er at være vidende og hele tiden opsøge ny viden. Vi har også brugt en del tid sammen i teamet så vi kan være rustet til længere arbejdsdage når gæsterne ankommer til destinationen.

Vores opstart hernede gik rigtig fint og vi blev klar til modtagelse af de første gæster d. 11 januar 2014 med en lille forsinkelse. Bravo Tours har i den første tid her i Tunesien langtidsgæster som er her en måned, som næsten allesammen spiller golf på et par forskellige golfbaner. Det er altid hyggeligt at have gæster længere end en uge da man kan komme tættere på dem i løbet af denne længere periode. Grundet EM i herrehåndbold har vi selvfølgelig også fået set lidt af dette med vores gæster hvilket har været et hit!  De fleste af dem er sportsinteresserede eftersom de som skrevet spiller golf størstedelen.

Jeg har så småt påbegyndt mit arbejde til jeg skal videre til Djerba som destinationschef hvilket jeg glæder mig utroligt meget til. Selvom destinationschef stillingen her i Sousse er utrolig spændende og lærerigt, så glæder jeg mig dog alligevel meget til at komme til Djerba og se noget nyt og prøve et nyt sted. Der er utroligt mange ting man skal sætte sig ind i når man drager til et nyt sted, hvilket også gør jeg prøver at starte arbejdet lidt tidligt sådan jeg kan være på forkant med tingene.

Det var vidst endnu et lille indlæg fra min side! – I den næste tid kommer der et indlæg omkring sommeren 2014 og lidt andre godter 🙂

Over and out – Kenneth

Skriv et svar