Tilbageblik på 2013

Overskriften og billedet siger lidt sig selv, men dette indlæg vil handle lidt om 2013 fra min side, enjoy.

Først og fremmest startede året ud med at jeg søgte alt hvad jeg kunne for at finde et job som guide. Dette gav pote i begyndelsen af årets andet måned hvor jeg var så utrolig heldig, at få mig et job hos Bravo Tours som rejseleder i Tunesien. Dette har helt klart været årets højdepunkt fra min side. At være rejseleder er en lille drøm jeg er ved at udleve. Jeg synes det er et utroligt spændende, interessant og ikke mindst meget udfordrende job hvor man finder masser af nuancer. Jeg har helt klart nydt år 2013 som har båret mig hjemmefra den trygge rede i Danmark og til Tunesien, hvor man lærer at stå på egne ben og klare tingene selv uden hjælp fra familien hjemme i Danmark. Jeg er overbevist om at det har været en rigtig god læremåde, i hvert fald for mig, da jeg har prøvet mig frem i tingene og fundet ud af hvad der virker for mig.

Guidelivet har båret frugt på flere planer både personligt men helt klart også professionelt/karrieremæssigt. Jeg er helt sikker på jeg er blevet mere moden som tiden er gået. Jeg vil nok gå så langt, at sige jeg er blevet ordenligt voksen. Man lærer at tage ansvar for sit liv, men også andres da dette er en del af jobbet. Jeg har lært utroligt meget om mig selv og hvordan jeg reagerer i forskellige situationer overfor andre mennesker. Jeg har lært at bruge sproget mere i min hverdag både dansk men også fremmedsprog hvor især engelsk og fransk er blevet finpudset og et par arabiske gloser indprintet.

2013 var også året hvor jeg skulle have været til Egypten, nærmere betegnet Hurghada som administrator for Bravo Tours. Dette blev desværre ikke til noget eftersom der var lidt uroligheder dernede. Dette var meget ærgerligt da jeg havde glædet mig meget til at komme derned og køre nogle udflugter til Kongernes Dal og ikke mindst også pyramiderne.
I stedet fik jeg mig en rigtig god overraskelse, nemlig at jeg fik lov at blive destinations chef hos Bravo Tours på Djerba i februar 2014. Men ikke nok med det, så ville de gerne sende mig til Sousse, hvor jeg allerede havde tilbragt ca. 8 måneder af året som rejseleder/guide. – Dette blev dog ændret til destinations chef, hvilket jeg selvfølgelig var utrolig begejstret over! Jeg drog så til Tunesien igen med mit nye team på 3 udover mig selv d. 14 december og har været her indtil nu. (Dette vil der komme mere om i senere indlæg)

Jeg har også været i Danmark et par måneder i løbet af året nemlig fra oktober til december hvor jeg i bund og grund bare har fået slappet godt af og fået ladet batterierne op til en omgang mere som guide og destinations chef. Dette har været lige rigelig tid i Danmark, men det har også været utrolig lækkert at få set familien og vennerne igen!

Så alt i alt kan jeg vidst godt erklære 2013 for et rigtigt godt år. Jeg ser meget frem til 2014, hvor den står på en masse nye udfordringer og arbejde!

Over and out fra mig!
Håber I synes det var et fint indlæg fra min side 🙂

Skriv et svar