Vinteren 2014-2015

Hey allesammen,

Så er der endelig kommet styr på vinteren 2014-2015 fra min side. Jeg har fået en rigtig lækker destination og et sted hvor jeg glæder mig meget til at komme hen.
Jeg har fået det jeg skulle have lavet sidste år, nemlig admin i Hurghada i Egypten. Det bliver en rigtig fed oplevelse at få lov at prøve. Jeg er helt klar på udfordringen i at sidde mere på kontoret og få noget mere ansvar der. Sammen med det glæder jeg mig bare utrolig meget til at opleve Egypten og kulturen der. Jeg forventer dog lidt den er som i Tunesien, bare meget større.
I Egypten er der også en masse andre rejseselskaber og en masse andre guider, hvilket bliver dejligt at opleve. Jeg kender allerede et par stykker der også kommer til at befinde sig i Hurghada i vintersæsonen.

Men Hurghada bliver også en stor sucess da min kæreste Mie også skal med mig dertil endda for Bravo Tours også. Det glæder jeg mig utrolig meget til fremfor at skulle rejse langt for at besøge hende!
Men ikke nok med det så kommer min guide fra Djerba og Sousse, Amanda, også med dertil for Bravo Tours! Så det er virkelig fedt.
Jeg glæder mig desuden til at møde min kommende destinationschef og den sidste guide.

Egypten her i vintersæsonen bliver virkelig fed er jeg 100% sikker på. Der er fyldt med en masse spændende og interessante udflugter både til kongernes dal i Luxor men også spændende ture til pyramiderne og Cairo. Det bliver fedt at få lov at køre dertil og jeg skal nok prøve at få billeder herind så I kan følge lidt med derfra!
Udover det så bliver det interessant at se hvilken kollega/kollegaer der får lov at køre vores Krydstogter dernede. En hel uge fyldt med oplevelser i Egypten!

Egypten er også kendt for et sted hvor der er en masse fede dykkermuligheder, hvilket jeg ser meget frem til at udforske, nu når jeg har fået taget mit dykkercertifikat her på Azorerne. Efter dette indlæg tager jeg også lige en tur ud og dykker med en af mine kollegaer!

Jeg kommer til at være i Hurghada fra d. 11. oktober indtil midt i april – Så det er godt og vel et halvt år der!

Skriv et svar