Interview med NarTiiNDK

Først og fremmest vil jeg sige velkommen til dette interview. Dette er forhåbentlig den første i en serie af interviews med forskellige danske youtubere. Jeg håber at kunne fortælle lidt om personen bag kanalen sammen med hvad youtube er for dem! Glæd jer.

Den første youtuber jeg har fået en snak med jer Martin aka. (NarTiiNDK – Youtubekanal). Martin er en ung knægt på 17 år. Han læser i øjeblikket til IT supporter på Fyn. Han har en kæmpe interesse for PC’ere og hvordan de fungerer, han fortæller selv at det er hans hemmelige talent. Det er simpelthen det han kan ifølge ham selv.
NarTiiNDK har i øjeblikket 4897 subscribers på youtube og tallet bliver hele tiden højere. Hvis man tager et blik henover Martins kanal, kan man også se at han har mange forskellige videoer og serier i gang. Dette fortæller han også er typisk ham – Martin forklarer at han ofte kan lide at spille en masse forskellige spil, men problemet er at han ofte går død i dem efter en kort periode på nogle få timer. Derfor er det svært at få gjort serierne færdige inden et andet spil har fanget interessen.

Hvis vi prøver at gå tilbage til begyndelsen for Martin og hans kanal, så startede det efter han og en kammerat, Sune, havde set en masse videoer lavet af Yogscast (Kanallink) og Brianfromdenmark (Kanallink). Efterfølgende gik de ideer til at lave videoer selv. De fik lagt den allerførste video op, en guide til at lave en redstone trampolin i Minecraft, denne video er indtil nu set 2771 gange. Den respons de fik var rigtig god forklarer Martin og fortæller at Sune hurtigt stoppede pga tidsmangel, men at han selv var blevet fanget, sådan han blev ved med at lave videoer. Han fortæller desuden at han fortsatte fordi han snakker meget og her var youtube den rigtige kanal at komme ud på. Han kunne få sit behov for at snakke sort passet.

Herefter går vores samtale over på hvor lang tid NarTiiNDK egentlig bruger på sine videoer i gennemsnit, hvortil han fortæller at han bruger omkring en time om dagen til at kigge på kommentarer og beskeder osv. Men der bliver selvfølgelig også brugt en masse tid til at optage osv. Her har Martin fundet sin egen måde, hvor han bruger en weekend om måneden på at optage alt sit materiale og så bruger han tid på at redigere og rendere videoerne osv. I alt tager en video 20 min at optage ca. og så 30 til 60 minutter at redigere og rendere, tilføjer han.

Vi kom også ind på hvad Martin tror folk følger ham for? Hertil forklarer han at han tror det er fordi han er meget ærlig i sine videoer. Han bruger et eksempel hvori han fortæller at hvis spillet er noget lort, jamen så bliver det også sagt at det er noget lort. Han mener at ærlighed er vigtigt sammen med man snakker til et bredt publikum og det man siger skal gerne have lidt relevans for selve videoen man laver.
Hertil snakker vi også om hvilken serie/video han er mest glad for, hvor svaret kommer prompte at han er klart gladest for hans karaokeparty serie. Han synes selv det er vildt sjovt at optaget og han har fundet hans lille niche på den danske del af youtube. Det er Martin uden filter, lige så tosset som han kan være i hverdagen forklarer han og tilføjer at han godt kan finde på at synge i hverdagen. Det er desuden den serie der har kørt længst på hans kanal og er nået til episode 38 (Seneste karaokeparty).

En anden ting vi kommer ind på er Martins subscribers. Han mener at hans følgere/abonnenter er folk der har noget mellem ørerene. Han forklarer at han rigtig godt kan lide ærligheden hos dem. Hvis han får lavet noget skrammel, så får han det også af vide, men samtidigt hvis det er rigtig godt, så bliver det også værdsat i kommentarerne. Man prøver hele tiden at være så god som mulig i videoerne.
Han er desuden rigtig glad for alle er så venlige og det er dejligt at næsten 5000 mennesker følger med i hans videoer.

Lige inden vi er ved at være færdige, så tager vi også lige emnet op med hvordan fremtiden for hans kanal ser ud. Han håber at kunne lave en ny serie med forskellige spil, hvor hvert spil får en episode. Her vil han så fortælle lidt omkring spillet og hvad han synes osv. Desuden vil han til at skære sine videoer lidt ned, sådan de ikke er 20 min, men ryger ned på 10-15 minutter, da det så er mere overskueligt og nemmere at overskue at se den. Han vil så klippe løb og overskyende materiale væk fra videoen.

Noget af det sidste vi tog en kort snak om var, hvem han selv følger på youtube. Først snakker han om at MrFousing (Kanallink), som han følger meget af de danske youtubere. Han synes at Mrfousings videoer er super cool, sammen med at Mrfousing siger tingene som de er uden filter.
Hvis han kigger på sin absolutte youtuber, så er det en gut der hedder OC3D TV (Kanallink), som er en gut der laver hardwarevideoer og reviews. Han har faktisk fulgt denne kanal siden han kom på youtube tilbage i 2012. Det Martin godt kan lide ved kanalen er at der bliver gået dybt ned i anmeldelserne og man kan se at han brænder for at arbejde med den hardware som bliver anmeldt.

Til allersidst er tiden blevet til at Martin kan sige hvad han vil og dette er hans svar: Blueoinkhead over and out!

Tusind tak til NarTiiNDK for at ville deltage i dette interview. Stay tuned for flere interviews med youtubere senere!

Til allerallersidst skal vi da også lige have hans computersetup:

Lenovo Y500

  • Intel Core I7 3630qm @ 2,4 GHz (3,4 GHz boost)
  • 16 GB Ram
  • 1 TB HDD med 16 GB SSD cache
  • 2 x Nvidia Geforce GT 650m SLI

Mus: Steel Series Sensei Pro Grade
Webcam: DxTory
Mikrofon: Samsom Go Mic

Hvis I vil se mere eller kontakte ham så er hans informationer herunder:

Youtube

Facebook

Instagram

Tusind tak til NarTiiNDK for at ville deltage i dette interview. Stay tuned for flere interviews med youtubere senere! 

Hvis I har læst artiklen og brænder inde ned spørgsmål, kommentarer eller andet. Så skriv dem endelig herunder eller send mig en mail på kenneth@kstorm.dk

2 tanker om “Interview med NarTiiNDK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *