Interview med Mr. Fousing

Så er vi nået til interview nummer to i rækken af danske youtubere, denne gang har jeg fået fornøjelsen af at snakke med Mr. Fousing som har sin egen gaming kanal på youtube (Kanallink). Han har i skrivende stund 18916 subscribere på sin kanal og ca. 2,4 millioner views totalt!

Først og fremmest, så skal vi lige høre om hvem Mr. Fousing egentlig er. Han er en mand, født i året hvor Super Mario Bros spillet, til Nintendo, udkom og blev det bedst sælgende spil indtil 2008. Året vi snakker om her er selvfølgelig 1985. Han har boet det meste af livet i den lille jyske by, Struer, hvor han også er født. Han har igennem livet prøvet lidt af hvert. Han har fx. været på efterskole i 10. klasse efter at have været blevet skoletræt. Efter det ville han ud på arbejdsmarkedet, men som 22 årig, måtte han til at prøve noget andet. Så han tog den lange tur til Fyn, nærmere bestemt Svendborg, hvor han kom på sømands-skole og efterfølgende en ansættelse på en båd mellem Sverige og England. Dog efter et års tid, var hav-livet ikke lige sagen alligevel, så Mr.Fousing ville hellere læse til teknisk designer men fandt ingen læreplads pga. finanskrisen der i 2008. Herefter begyndte han at interessere sig mere for gaming og youtube og kom derfor i gang.

Men vi skal da selvfølgelig også have starten på hans Youtube karriere, hvor han i starten blev introduceret for Minecraft af den anden danske youtuber ThePotterxD (Kanallink). – Men Minecraft var første gang ikke lige Mr. Fousings kop te og fortalte PotterxD at han skyldte ham de penge som han betalte for Minecraft. De fik dog spillet igen og begyndte at bygge og kom så i gang med det for alvor.
Hurtigt kom de med i minecraftserveren Blox, hvor de også hurtigt kom med som administration. Ejeren ville gerne have videoer fra Blox på youtube, hvor Potter og Fousing klarede den. Men efter kort tid ville de begge hellere have deres egne kanaler og så begyndte tingene ellers at tage fart!

Fousing forklarer at han faktisk synes det var meget svært i starten da han ikke var tilfreds med den jyske accent og sig selv i videoerne, men efter en relativt kort periode blev det meget bedre! Han fik faktisk 100 subs i løbet af den første måned. Potter og Fousing begyndte relativt kort tid efter at lave videoer sammen og det er stadig det samme (Engang imellem) her 3 år senere.
Igennem Blox communityet, har Fousing også fået kontakt til Brianfromdenmark (Kanallink). En dag ringede Brian ham op på skype og hørte om de ikke skulle tage til Fyn for at besøge PotterxD, hvilket de gjorde. Igennem de to følgende dage livestreamede de 3 sammen og fik over 1000 views på en gang. (Red. – Husk på at det er 3 år siden og kanalerne havde hver især omkring 500-800 subs og mange de samme). Dette er noget Mr.Fousing i dag stadig er lidt stolt over!

I starten var kanalen meget fyldt med Minecraft, men som tiden gik, kom der nye spil til som overtog fra Minecraft. Dog forsikrer Mr. Fousing, at Minecraft aldrig vil dø ud på kanalen, da han startede med det i sin tid! Hvis man tager et blik på kanalen i dag, kan man se at sports-spil har overtaget en del af pladsen hvor især Fifa, Pro Cycling Manager osv. er med. Men der er også mange andre sjove ting, såsom vlogs og andre spil som måske ikke er så store i Youtube sammenhæng

Jeg hørte også Mr. Fousing til hvor meget tid Youtube tager ham om dagen. Hertil forklarer han at han bruger omtrent halvanden time på at kigge på kommentarer og besvare dem! Sammen med det er det meget forskellige hvor lang tid en video tager at optage og klargøre. Nogle spiller han først, så redigerer han og så lægger han commentary på! Dog bliver det mere med facecam, sådan noget af tiden kan blive sparet.

Sammen med dette har Mr. Fousing også en fremtidsvision/håb for kanalen. Han håber og tror på at det kan lade sig gøre at leve af youtube! Eller i hvert fald måske “bare” have et deltidsjob og så resten via youtube. Han forklarer at han virkelig håber og tror på det kan lade sig gøre. Det er hans ultimative mål.
Men hvis vi kigger mere på selve kanalen, så kommer der noget Fifa 15 Ultimate team og forhåbentlig noget karriere. Sammen med det er han i gang med at optage en serie med Mortal Combat, som han forventer sig og glæder sig meget til bliver lagt op!
Helt eksklusivt, har jeg også fået af vide der kommer en ny parodi/sjov sang, noget lignende hans parodi til Miley Cyrus (Link til Parodien) – Bare bedre og sjovere! Jeg kan sige at jeg glæder mig meget til at se det når det kommer op.

Det er faktisk også netop den omtalte parodi som er Mr. Fousings yndlings video nogensinde! Det var så skide sjovt at være med til og anderledes!

Jeg spurgte han selvfølgelig også, hvorfor han tror folk følger ham på youtube. Hertil svarer han at mit gæt er ligeså godt som hans eget. Men han forklarer mig at han tror det er fordi han er en gæv’ jyde som er helt nede på jorden og som selvfølgelig er sig selv uden filter! Dette stemmer ganske fint overens med NarTiiNDK (Tidligere interview) som forklarede det med han er uden filter.
Sammen med dette hører jeg ham også om hvad hans abonnenter/subscribers betyder for ham. Her forklarer han at de er det vigtigste! Det bedste og det mest givtige ved youtube er at man kan få feedback fra folk der ser videoerne. Han elsker når folk liker eller kommenterer hans videoer.

Til sidst her kom vi også ind på hvem der egentlig er Mr. Fousings yndlings youtuber, både internationalt set men også i forhold til dansk Youtube. Hertil forklarer han mig at han oftest fokuserer på danske youtubere og ser dem som en god inspiration! Især dem han selv snakker med. Men hvis han skulle være én dansk youtuber han følger mest er det hans gode kammerat, Brianfromdenmark (Kanallink), som han har fulgt igennem lang tid!
Men hvis han skal vælge en international youtuber, så må det blive WoWhobbs (Kanallink), som faktisk er den første youtuber Mr. Fousing nogensinde har set på youtube. Han følger stadig med den dag i dag, endda selvom han ikke spiller World of Warcraft mere!

Sidst men ikke mindst, så hørte jeg Mr. Fousing om han selv havde noget han ville sige til sidst: “Man kan hvad man vil, man skal bare tro på det og aldrig give op!” og ”Tag chancen og vind bamsen”.

Computeropsætning:
Computer:
-Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00GHZ 3.00GHZ
– RAM 8 GB
– Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 750TI

Headset:
– Logitech G35

Webcam:
– Logitech Web cam pro 9000

Mus:
-Steelseries KINZU

Keyboard:
– Xtrfy G1-R LED

Tak fordi i læste med! Smid gerne en kommentar! Ellers stay tuned for flere youtube interviews!

En tanke om “Interview med Mr. Fousing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *