Nye eventyr venter

Hej allesammen,

Jeg er meget glad for så mange følger med herinde og kommer forbi igen og igen – Det betyder meget for mig.

 

Men for at komme til sagens kerne, så er guidelivet meget uforudsigeligt, hvilket jeg må skrive under på og har mærket på egen krop den sidste uges tid!
Som I nok er med på befinder jeg mig i Hurghada, Egypten hvor jeg arbejder for Bravo Tours som administration/rejseleder. Mit job består i at sidde mere på kontoret og herved har jeg ansvaret for flere ting såsom regnskabet, kontrakter, bookinger osv. – Det er lidt forskelligt, alt efter hvad der skal laves.
Men vi har ikke så mange gæster her i Hurghada, så en af os skal videre. Her blev jeg så den heldige der blev tilbudt en anden stilling. Nemlig at tage til Lanzarote som destinationschef, hvilket jeg har sagt ja-tak til. Det bliver en stor udfordring at blive destinationschef igen, men det er også noget jeg glæder mig meget til. Selvom det bliver hårdt at forlade Hurghada og teamet hernede.
Jeg kan virkelig godt lide Hurghada, her er udflugter for enhver smag, ikke ret mange problemer på hotellerne og mulighed for dykning osv. Selvfølgelig er der også hele ideen med min kæreste som også er rejseleder hernede for Bravo Tours. Hun bliver her i Hurghada og kommer desværre ikke med videre til Lanzarote. Det er noget der går mig meget på og det har også været det sværeste i beslutningen som har taget en del tid at tage. Men jeg har fundet ro i mit valg og er glad for det!

Jeg tager herfra d. 11/12 og flyver til Lanzarote med mine 2 guider dagen efter kl. 07.00 om morgenen fra Kastrup. Så det bliver bare lige et hurtigt visit i Danmark hvor der skal ompakkes en kuffert eller to og så drages der mod nye eventyr. Én uge senere kommer de første gæster til Lanzarote og holder jul med os dernede!
Et lille hurtigt indlæg omkring situationen lige nu er hermed afsluttet.

New Adventures awaits
New Adventures awaits

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *