Farvel Hurghada, velkommen Lanzarote

Det er ved at være rigtig lang tid siden jeg har fået skrevet et indlæg her til bloggen, men nu må det endelig være tid til at få skrevet lidt, da der er sket store ting i min hverdag. Guidelivet er jo som fortalt tidligere meget uforudsigelig, hvilket det endnu engang har været for mit vedkommende.

Det er ca. en måned plus nogle dage siden jeg sagde farvel til Egypten og Hurghada, da jeg blev givet chancen for at komme til Lanzarote som destinations chef fremfor at være administration i Hurghada. Problemet med Egypten var at vi desværre ikke havde så mange gæster dernede, så mit job var tilovers, så derfor valgte jeg at sige ja tak til at komme til Lanzarote i stedet.

Jeg tog afsted d. 11 december om eftermiddagen og landede i Billund om aftenen, hvor der kun lige blev tid til at pakke sagerne inden jeg drog mod Kastrup lufthavn, hvor jeg skulle flyve videre mod Lanzarote morgenen efter kl. 07.00 – Det var noget af en omgang, men jeg kom igennem det, selvom jeg var meget meget træt da vi ankom til Lanzarote.

Lige inden vi ankom til Lanzarote blev jeg desuden informeret om at Bravo Tours havde opkøbt Sun Tours, hvorefter de to selskaber skulle arbejde tættere sammen. Dette har givet en speciel indkøringsperiode for begge selskaber som har været utrolig spændende at arbejde med! Dette har også givet os flere gæster samlet set, da Bravo Tours fungerer som teknisk rejsearrangør for Sun Tours, hvor vi selvfølgelig hjælper hinanden med udflugter osv., men de kører som to separate selskaber som altid.

Opstarten her på Lanzarote var meget kort, nemlig kun på én eneste uge. Normalt vis har man 2 uger til opstarten, men grundet mit arbejde skulle færdiggøres i Hurghada, så fik vi ikke mere tid. Dette har dog intet betydet for gæsterne, vi har bare skullet arbejde lidt mere i starten. Vi skal jo både nå at se alle udflugterne, lave informationsmapper, sætte os ind i Lanzarote, velkomstmateriale og ikke mindst se alle hotellerne og lave materiale dertil! Så vi arbejdede nok den første uges tid også til sent ud på natten et par gange, men det skal jo klares.

Vi var klar til de første gæster ankom på Lanzarote d. 19 december og så har vi ellers haft gæster derfra i en eller to uger! Vi giver den fuld gas og giver gæsterne nogle rigtig gode oplevelser hernede!

Det har været noget af en omvæltning at gå fra den behagelige varme i Hurghada (om dagen) til den langt mere moderate og køligere temperatur vi har her på Lanzarote. Vejret især den første uge var rigtig dårligt og det regnede og blæste hele tiden. Dette gav godt nok lidt ærgerlighed når man lige er kommet fra to måneders sol og varme!
Det var ikke kun vejret der har været med til at gøre denne omvæltning større. Jeg skulle lige pludselig til at have en masse ansvar og være et skridt foran, hvilket er lykkedes, men det har også krævet en del kræfter i længden. Sidst men ikke mindst, så blev jeg også nødt til at tage afsted fra kæresten, som stadig befinder sig i Hurghada som rejseleder. Men forhåbentlig får vi en sommerdestination sammen (Men mere omkring det senere) 🙂

Det var et lille indlæg omkring ændringen til Lanzarote. Jeg vil følge op med lidt omkring min hverdag her på Lanzarote samt et spændende indlæg omkring Utopia Guideskole!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *