Youtubekanalen

Hejsa allesammen,

Jeg synes at jeg vil fortælle at jeg har fået lidt gang i Youtube kanalen igen, dette fx. via noget ny fed grafik- Hvis I ikke har set den eller kunnet finde den, så kan den ses lige her.

Jeg har prøvet at lægge lidt videoer op, måske ikke lige så meget lige i forhold til emnerne jeg har her på bloggen, hoveddelen af de videoer der bliver lagt på Youtube, er fra en af mine andre hobbier, nemlig gaming. Det er ikke noget vildt, men bare en utrolig dejlig måde at slappe af på.
Jeg har længe gået med en tanke om at lave en Youtube kanal, hvor jeg snakker lidt omkring de spil jeg egentlig sidder og spiller i min fritid – Dette har jeg så valgt at gøre nu og jeg håber I kan lide det. Hvis I kan så giv endelig lige et like og en subskription til kanalen. Så vil jeg prøve at blive ved.
Jeg er ganske åben overfor ideer omkring hvordan og hvad jeg skal optage, men selvfølgelig bliver det på mine egne præmisser da jeg også skal nyde det og have lyst til at optage.

Det er en meget hård branche at gå ind i med at optage gaming på Youtube, men jeg føler også jeg er forberedt. Dog vil jeg også gerne at mine seere er helt klar på hvordan tingene fungerer og her kan og vil jeg ikke lægge en video ud hver dag. Det er simpelthen umuligt når jeg har det job som jeg har, dog vil jeg lægge noget ud så ofte som jeg har mulighed og tid for det.

Men bare fordi der kommer noget gaming på Youtubekanalen, så betyder det overhovedet ikke at der ikke stadig vil komme nogle videoer med adventure fra mine dyk i Hurghada osv. De vil stadig komme, hovedsageligt vil der dog være gaming på kanalen.

Det var lige et kort lille indlæg omkring Youtubekanalen, hvor jeg håber at se så mange som muligt derinde.

Ris/ros modtages hellere end gerne her i starten. Jeg vil gerne gøre det så godt som jeg overhovedet kan for jeres skyld!

Over and out!

1 thought on “Youtubekanalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *