Sommeren 2015

Så er vintersæsonen 2014/2015 så småt ved at gå på held og hvilken vinter. Der har været opture men bestemt også svære belslutninger og nedture desværre. Jeg sidder nu i Tunesien, min 3. destination på én vinter. Det er gået stærkt. Planen har hele tiden været at jeg skulle slutte af på Lanzarote, men grundet en graviditet hos min destinationschef kollega i Tunesien blev jeg spurgt om jeg ville overtage en kort periode inden sommersæsonen, hvilket jeg selvfølgelig sagde ja tak til. Så for ca. halvanden uge siden hoppede jeg på flyveren mod Danmark for at flyve til Tunesien dagen efter!

Jeg drager dog hjem mod Danmark i midten af April for at holde et par uges ferie inden sommersæonen går løs, hvor jeg simpelthen tager tilbage til Spanien, denne gang dog uden ø-kuller men derimod til fastlandet, hvor jeg skal være destinationschef i Costa de Almeriá.

Sæsonen på Lanzarote er gået utrolig stærkt, men det har selvfølgelig også været en kort sæson på kun omkring 4 måneder. Det er dejligt at have nogle korte sæsoner som dette til tider, selvom lange sæsoner også har sine fordele. Der er dog også ulemper ved at sæsonen er så kort, hvor man når at have sådan rigtig styr på sine ting hvorefter man så skal til at lukke ned og nærmest direkte videre til en ny destination.

Denne her vintersæson har været hård, udfordrende og anderledes end den i Tunesien sidste år. Først og fremmest tog jeg væk fra Hurghada og kæresten. Dog har vi formået at holde forholdet og vi skal nu sammen til Almeria, hvilket jeg glæder mig virkelig meget til. Hun kommer til at arbejde som rejseleder og børneguide dernede. Et andet punkt er også at arbejde på de kanariske øer, som er meget specielt i forhold til andre steder. Det hele fungerer bare anderledes på de kanariske øer. Det virker lidt til at øboerne herude har et mantra om at man godt kan tage det stille og roligt, “Turisterne kommer alligevel”. Det er noget man skal vænne sig til, kan jeg godt love!

Jeg må dog sige at jeg glæder mig til at det er ved at være slut. De kanariske øer er vidst ikke rigtigt mig. Jeg kan nu efter at have prøvet det, sige at jeg måske hellere vil have nogle udfordringer med andre destinationer der måske ikke er helt så turistede som de Kanariske Øer, selvom der er nogle spændende udfordringer der ligger og venter her.
Jeg ser utrolig meget frem til Costa de Almeria, som er et rimelig nyt feriested for danskere. Mange danskere har været ved Costa del Sol, men måske ikke ved Almeriá kysten. Bravo Tours er det første danske rejseselskab der tager til Almeria. Som en lille bonus info kan jeg nævne at området omkring Almeriá er et mere lokalt feriested. Der er utrolig mange spaniere der vælger Almeriá kysten som deres feriemål, hvilket bliver spændende at opleve.

Der kommer også et større team i Almeriá, hvor jeg både får rundrejseledere, børneguider og almindelige guider, som skal have noget at lave og der er flere ting der skal planlægges, men en udfordring der bliver taget med ro og spænding.
Sommeren 2015 i Almeriá skal nok blive ganske interessant og meget spændende både personligt men helt sikkert også arbejds/professionelt hvor jeg ikke kommer til at kede mig på nogen måde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *