Almería here we are

Så er det atter blevet tid til en lille opdatering om hvad jeg får tiden til at gå med. Jeg sidder på nuværende tidspunkt på mit kontor i Roquetas de Mar, efter godt en uge her i Sydspanien og hvilken uge det har været.

Som de fleste nok kan regne ud er min sommerdestination Costa de Almería, hvor jeg sidder som destinations chef for Bravo Tours.
Costa de Almería ligger på Spaniens sydøst kyst, hvor der simpelthen er et skønt klima her midt i Maj. I gennemsnit har vi haft omtrent 27 grader i gennemsnits temperatur hernede i dagtimerne.

De første 2 dage hernede tilbragte jeg alene, hvor jeg så småt gjorde klar til at mine 3 rejseledere/guider ankom. Jeg fik tiden til at gå med at få styr på deres lejligheder, telefoner. Jeg brugte også en del tid på møder med vores lokale agenter, snak med mine kollegaer fra Solresor i Sverige som ankom hertil en måneds tid før mig. Og så fik jeg gjort alt klar på kontoret og fik printet forskellige opstartsprogrammer, telefonlister osv. til rejselederene så de kunne komme i gang med arbejdet dagen efter ankomst.
De sidste 5 dage har jeg brugt sammen med mine rejseledere, hvor vi er begyndt at sætte os ind i området hvor vi bor, nemlig Roquetas de Mar samt vi har været ude at køre lidt rundt for at se hvilke steder vi kan sende vores gæster hen, således at vi kan være eksperter på vores destination! Vi har været ude at se alle hotellerne og ikke mindst, så er vi begyndt at se de forskellige udflugter vi skal have.

Jeg føler mig glad og parat til en ny fed sæson, hvor jeg har været så heldig at få min kæreste Mie med! Sæsonen denne gang bliver også lidt speciel da der er børneklub og rundrejser med som jeg har det overordnede ansvar for! Og som den sidste ting, så er min sidste rejseleder også på plads og det bliver interessant da den person er min første destinationschef efter jeg startede som rejseleder. Det bliver spændende!

Jeg håber at se en masse søde gæster hernede på Almería kysten henover sommeren, både fra Kastrup og Billund! – Det er vitterligt et rigtig skønt sted, hvor man kan opleve en masse historisk, aktivt, afslappende og spændende ting! Der er masser af spændende udflugter og ting man kan gøre på egen hånd! Men man skal simpelthen ikke forglemme de skønne Tapas retter som Spanien er kendt for! 😛

Det var alt for denne gang! Stay tuned for flere spændende indlæg fra Almería 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *