Gæster til Costa de Almería

Så har vi haft gæster her i Costa de Almería i ca. 2 uger. Det har været to rigtig gode uger, hvor vi har haft styr på det hele og givet gæsterne en rigtig god oplevelse, hvilket gæsterne også har fortalt selv i deres tilbagemeldinger. Mange gæster ønsker at komme tilbage til dette spændende u-spolerede område i det sydlige Spanien.

Man får altid sådan et fedt sus når de første gæster ankommer på ens destination, det gør at alt det arbejde man har lavet op til gæsterne ankommer er umagen værd. Alt skal jo klargøres inden gæsterne ankommer. Hotellerne skal besøges, udflugterne skal ses, informations mappen skal opdateres og området skal opleves inden gæsterne ankommer.

Costa de Almería er et rigtig skønt sted hvor man kan få lov at opleve en masse ting og et virkelig lækkert klima. Vi har sol og sommer næsten hver eneste dag og lidt dejlig brise til at køle en smule ned, således det ikke bliver alt for varmt rundt omkring i byen og området. Vi har et meget specielt område rundt om Almería kysten, nemlig Europas sydligste ørkenområde, Tabernas, hvor man kan opleve den her meget specielle natur samt et par parker hvor flere spaghetti westerns er optaget.
Ellers kan man via en bustur på et par timer tage til Spaniens største seværdighed, Alhambra, som er den her lille by/fort med paladser osv, hvor konger og de muslimske sultaner har boet før i tiden. Alhambra ligger i byen Granada, som er en skøn by, beliggende ved Sierra Nevada bjergene med store flotte skove til at omkranse området.

Almería området er et u-spoleret turistområde, da ikke mange skandinaviske eller udenlandske turister for den sags skyld, har opdaget. Det er til gengæld et af spaniernes favorit rejsemål, hvilket også kan ses hernede, da det slet ikke er normalt at alle snakker engelsk. Det er dog slet ikke noget at være nervøs for, da det giver en dejlig autentisk stemning og en lille udfordring. Men det betyder også at tingene hernede er i orden både med hotellerne og ikke mindst maden der kan købes på restauranterne. Hvis den ikke er god, gider de lokale ikke spise der, så klart et kvalitets stempel!

Vi er i hvert fald i fuld gang med arbejdet her på Costa De Almería og glæder os meget til at byde velkommen til en masse søde og oplevelsesvillige gæster i løbet af sommeren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *