Caribien venter til vinter!

Så er vinteren endelig kommet på plads. Det har virkelig været en hård, men også meget spændende beslutning at tage denne gang. Bravo Tour har en masse spændende vinterdestinationer at vælge imellem. Nogle af de jeg har fundet mest interessante er De Dansk Vestindiske Øer (St. Croix og St. Thomas), Dubai, Eilat (Israel) og Cuba sammen med at der selvfølgelig også er safarier i Afrika samt rundrejser i hele verden.

Jeg har haft meget svært ved at vælge hvilke 3 valg jeg gerne ville søge efter, men efter lang tids overvejelse kom jeg frem til at det skulle være udenfor Europa og gerne langt væk hvor jeg kunne udfordre mig selv uden det var urealistisk.

Jeg valgte at søge efter hvor jeg kunne blive destinationschef med nogle anderledes og spændende udfordringer liggende. Fx på St. Croix hvor man kan komme på krydstogter og vise gæsterne noget gammel dansk historie serveret et meget eksotisk sted.
Sammen med De Dansk Vestindiske Øer kom også en anden meget spændende stat i det caribiske, nemlig det kommunistiske Cuba hvor Castro brødrene stadig sidder tungt på magten. Stedet er så specielt og anderledes at det må opleves, men hvilken bedre måde at gøre det på end at arbejde der i nogle måneder, så det kommer helt ind under huden?
Sidst men ikke mindst valgte jeg noget helt andet, nemlig at køre rundrejser i Thailand. Jeg har altid elsket udflugter og gør det stadig, så derfor blev jeg nødt til at prøve lykken med om det var noget der kunne lade sig gøre.

For et par dage siden kom svaret på mine ønsker så, men det er stadig ikke helt gået op for mig hvad jeg skal til vinter.. Jeg kan kun sige at det bliver for crazy og meget meget spændende. Jeg fik mit klare første valg i forhold til destinationen, selvom det også komme til at betyde at der er nogle ting jeg må give afkald på. Jeg har fået lov at komme til et meget specielt sted som destinationschef. Et sted hvor tålmodigheden skal være i højsædet! Jeg skal simpelthen til Cuba og hvor jeg dog glæder mig alt for meget. Det er en stilling hvor jeg får en masse udfordringer, oplevelser og minder for livet, ikke mindst fordi jeg også får lov at køre et par rundrejser i løbet af sæsonen på Cuba!
Det bliver en tidsrejse tilbage til slut 50’erne hvor der er gamle amerikanerbiler, cigarer og rom i lange baner, kridhvide strande kombineret med smukke dykkersteder hvor der kan dukke en havskildpadde eller andre farverige dyr op.
Jeg kan i hvert fald næsten ikke vente med at se hvad Cuba kan tilbyde 🙂

Men der bliver også ting som der skal gives afkald på hvor især kæresten vil blive savnet meget imens jeg skal være væk i Cuba. Cuba har nemlig ikke et overtruffent internet.. Eller for at være helt ærlig, så er jeg blevet fortalt at det er noget nær ikke eksisterende og det kan godt tage flere timer at åbne ens mail! Det betyder også at kontakten kan blive meget svær at få igennem, selvom det selvfølgelig er heldigt at der findes Facebook chat osv. En anden mulighed er også at der evt. kan blive mulighed for at få noget ferie i løbet af sæsonen sammen, nu hvor hun skal tilbringe vinteren på De Dansk Vestindiske Øer! – Men det må tiden jo vise.

Hvis I ønsker at læse mere om rejserne Bravo Tours arrangerer til Cuba, så kan de findes på nedenstående links.

Bravo Tours Cuba charterrejser

Bravo Tours Cuba rundrejser

Jeg har lige vedhæftet et par billeder af, hvad der kommer til at blive min arbejdsplads til vinter (Billederne er fundet på Google)

Billede venligst udlånt fra http://images.huffingtonpost.com/2015-04-15-1429130779-5595247-cuba_2489483b.jpg
Billede venligst udlånt fra http://images.huffingtonpost.com/2015-04-15-1429130779-5595247-cuba_2489483b.jpg
Billede udlånt fra: http://pasaportea.iberostar.com/wp-content/uploads/2013/07/CAR_VAradero.jpg
Billede udlånt fra: http://pasaportea.iberostar.com/wp-content/uploads/2013/07/CAR_VAradero.jpg
Billede udlånt fra: http://www.droomplekken.nl/uploads/thumbs/vinales/thumb_Vinales-Landschap-overzicht_574x403.jpg
Billede udlånt fra: http://www.droomplekken.nl/uploads/thumbs/vinales/thumb_Vinales-Landschap-overzicht_574x403.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *