Hvad går jeg og laver?

Det er vel ca. 2000 år siden jeg har skrevet noget sidst her på bloggen.. Men nu må det være tid til at komme med en ny opdatering om hvad jeg har brugt min tid på efter jeg stoppede hos Bravo Tours efter hele 3 år! Det har været en fed rejse og en vildt interessant oplevelse at have været guide og hvad det har givet mig som person..

Jobsituationen og begyndelsen som selvstændig!

Efter jeg stoppede hos Bravo Tours søgte jeg tilbage til min gamle arbejdsplads Handelshuset Aulum, som er en butik i Aulum hvor vi handler med Airsoft/Hardball/Softgun, Luftgeværer og fiskegrej. Jeg fik her et job som butikschef, et job jeg har været rigtig glad for.. I løbet af sommeren snakkede ejeren Bjarne, min bedstefar, omkring mulighederne for at jeg skulle overtage firmaet efter ham.. Efter små 20 år, ville han gerne så småt på pension og muligheden bød sig derfor til at jeg kunne få lov at tage over som ejer/selvstændig hos Handelshuset Aulum. Det har vi så arbejdet på i 3 måneder og udmundede sig d. 1/1-2017 i at jeg officielt overtog Handelshuset Aulum og alt dertilhørende!
Det bliver en kæmpe udfordringer at stå på egne ben og være ejer i firmaet. Men jeg er sikker på at alt kommer til at blive fantastisk! Virksomheden er blevet drevet godt og er sund, hvilket er vigtigt. Så nu begynder det især hårde arbejde om så småt at få ændret de ting i butikken og på webshoppen som jeg ikke kunne som butikschef pga nogle forskellige meninger omkring sådanne ting. Der er nogle ting som kan være svære at overtale en mand i slut 60’erne om 😀

Hvad med et studie?

Det er altid vigtigt at man får sig taget en uddannelse, noget jeg også har givet mange tanker.. Skal man, skal man ikke… Det har dog hele tiden været planen at jeg skulle have en eller anden form for uddannelse og derfor brugte jeg også april og maj på at undersøge mulighederne for at finde et studie jeg kunne komme ind på og som ikke tog al min tid da jeg trods alt skulle overtage en virksomhed.. FLere muligheder har været oppe at vende. F.eks Serviceøkonom har været inde og vende i hovedet da man et par steder i Danmark kan læse dette på deltid..
Men til slut i min søgning faldt jeg over at man kunne læse Jura på Aarhus Universitet på deltid.. At læse Jura har altid været en stor drøm for mig. Igennem mange år har jeg haft en stor lyst til at blive advokat, så da jeg så man kunne det skrev jeg en ansøgning og kom ind.. Starten på min Stud Jur tid begyndte så d. 1/9-16.. Men tidshorisonten er selvfølgelig lidt længere end hvad man normalt har for sin bachelor. Min uddannelse tager nemlig 5 år i stedet for 3 som normalen er. Men jeg får samme uddannelse som fuldtidsstuderende.

Fremtiden

Fremtiden for mig byder på knald hårdt arbejde med studiet som kræver noget tid samt butikken som kan vækste og blive endnu større i fremtiden. Jeg har et roadmap liggende med planer for Handelshuset og hvordan den virksomhed udvikler sig henover de næste år! Det håber jeg at jeg kan leve op til!

Fremtiden for bloggen er at jeg håber stadig at kunne skrive lidt oplæg engang imellem især nu hvor virksomheden er overtaget kunne jeg godt tænke mig at fokusere lidt mere på hvordan jeg driver den og hvordan man bliver bedre til at drive sin virksomhed. BItter erfaring du ved 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *