Portfolie

Rejseleder

Tidligere guide og destinationschef hos Bravo Tours. Oplevede og arbejdede på 3 år 8 forskellige steder, fordelt på 5 lande og hele 3 kontinenter¨. 

Erhversdrivende

Selvstændig erhvervsdrivende med virksomheden Handelshuset Aulum som driver en fysisk butik og webshop med Airsoft, Luftgeværer og Outdoorprodukter med Danmarks største udvalg. 
Derudover driver jeg Armytags & Battleground Airsoft

Politisk Interesseret

Tidligere opstillet for Liberal Alliance Herning til kommunalvalget 2017. Tidligere hovedbestyrelsesformand for Liberal Alliances Ungdom. 

Nuværende ansvarlig for Internationale Aktiviteter i Liberal Alliance Ungdom.

Rejseleder

Jeg har igennem 3 år arbejdet som guide, administrationsansvarlig & Destinationschef for Bravo Tours på 3 kontinenter. 
Min guidekarierre startede med en 9 måneders tur i Tunesien, hvor jeg var almindelig guide. Herefter fik jeg muligheden for faktisk at komme tilbage til Tunesien hvor jeg blev destinationschef først for teamet i Sousse, hvor jeg var året før samt 7 uger hvor jeg også havde et team på halvøen Djerba også i Tuneisen. 

Efter min sæson i Tunesien kom jeg en sæson til Azorerne hvor jeg havde en ganske almindelig guidestilling, hvor vi havde rigtig mange udflugter, hvilket også var det jeg synes var mest interessant. 

Efter Azorerne kom jeg til Hurghada, Egypten hvor jeg havde en stilling som administrationsansvarlig med fokus på destinationens økonomi og transfer, samt andre ad hoc kontoropgaver kombineret med almindelige guideting. Midt i vintersæsonen blev jeg tilbudt en stilling som Destinationschef på Lanzarote, hvor vi ar nogle måneder. 

Sommeren efter Lanzarote blev brugt som destinationchef i Sydspanien, nærmere betegnet Costa de Almeria. 

Guidelivet/karrieren sluttede med en 4 måneders vintersæson i Cuba, hvor jeg havde æren af at være destinationschef og havde ansvar for vores 4 personers team. Derudover blev der også mulighed for at køre en rundrejse i Cuba! 

Guidelivet har været en kæmpe oplevelse med masser af fede minder, lækre steder der er oplevet og gode venner der er kommet til. 
Guidetiden har lært mig ufatteligt meget om kommunikation, konflikthåndtering, arbejdsmoral, udvikling, salg, økonomi, kontakt til agenter/lokalkendskab & ikke mindst formidling.

Steder har jeg besøgt

Tunesien var første destination og vil også altid være et specielt sted i hjertet. Jeg nåede 14 måneder i alt som både rejseleder og destinationschef.

Ifølge National Geographic – Et paradis på jord, hvilket jeg er helt enig i! Det absolut smukkeste sted jeg har besøgt. Jeg nåede en sommer på Azorerne som rejseleder med stort fokus på udflugter.

Administrationsansvarlig med base i Hurghada! En rigtig turistdestination med masser af hoteller, lækre strande og fantastiske muligheder for historiske og spændende udflugter til Cairo og Luxor

En vinter som destinationschef på den 4. største kanariske ø. Mest kendt i Danmark for La Santa Sport, men er så meget mere. Anerledes betagende “ørkenlignende” landskaber skabt af lava fra øen indre. 

En sommer som destinationschef. Almeria kysten er en af spaniernes mest besøgte lokale ferieområde. Dette giver et godt sammenspil af charterferie med et autentisk lokalt indblik. Og stadig gode muligheder for spændende udflugter til Spaniens mest besøgte turistattraktion – Alhambra!

En vinter som destinationschef! Cuba, det socialistiske paradis. Et sted man skal besøge hvis man ønsker en ordenlig indsprøjtning med anerledes kultur, smukke strande, gamle biler og intensiv og spændende historie. 

Erhversdrivende

Jeg har siden 1/1-2017 haft æren af at drive min egen virksomhed som blev overtaget efter min bedstefar, som ønskede at gå på pension. Virksomheden Handelshuset Aulum er Danmarks største butik og webshop indenfor Airsoft og Luftgeværer. Men det kan der læses mere om nedenfor. 

Jeg driver selv virksomheden med 4 ansatte som laver alverdens forskellige opgaver som butik, opfyldning, pakning, reparationer, opgradringer og alverdens andre adhoc opgaver. 

Jeg selv står primært for ledelsen, økonomien, markedsføringen, udviklingen & drift af webshoppen sammenkoblet med alle de 100-vis af andre opgaver der ligger hver dag. 

Siden overtagelsen d. 1/1-2017 er virksomheden udbygget med Armytags og Battleground Airsoft. Et mislykket forsøg med Grejstore – Danmarks nye fiskegrejwebshop gik desværre ikke.

Handelshuset Aulum er Danmarks største butik og webshop indenfor Airsoft & Luftgeværer. Denne del af virksomheden har eksisteret siden 1993, hvor Bjarne Kristensen (min bedstefar) startede virksomheden. I begyndelsen med fiskegrej. I 2000 tog han til Kina hvor den første container med airsoft/hardball blev importeret. Derefter er det gået stærkt så virksomheden er i dag Danmarks største med eksport til Sverige og Norge. 
Handelshuset Aulum fokuserer i dag på 3 hovedpunkter – Airsoft, Luftvåben & Outdoorprodukter

Armytags er den nyeste tilføjelse til Handelshuset Aulum. Armytags har eksisteret siden 2006, men blev i slut 2017 solgt til mig! Armytags findes med webshops i Danmark, Norge, Sverige og Europa hvor vi sælger dogtags med personlig tekst til både almindelige privatkunder, men også B2B med logo, indgraveringer osv. 

Battleground Airsoft hed tidligere Søby Hardball Bane men blev i 2018 overtaget af os, sådan vi kunne arbejde videre med udviklingen af banen. Det har betydet at området er blevet lavet om, der er kommet en ny hjemmeside til samt fokus på firmaarrangementer og polterabends såvel som almindelige spildage for vores kunder i Handelshuset Aulum og andre der synes sporten er sjov.

Lokalpolitiker

Min interesse for politik har eksisteret igennem snart en del år. Jeg har altid været ganske interesseret i samfundet generelt og har i en tidlig alder interesseret mig for politik og har siden 9.klasse været en del af et parti. Dog uden at være aktiv, men for interessens skyld. Efter hjemkomsten som guide i den store verden blev denne del af min tilværelse åbnet op igen. Jeg sidder på nuværende tidspunkt som næstformand i Liberal Alliances Ungdom Herning, Kasserer i Liberal Alliance Herning. Derudover har jeg et par aktive roller som LAU delegeret til Ungdommens Nordiske Råd samt Nordens Liberale Ungdom. Jeg er også aktiv hos DUF’s Tværpolitiske netværk.

Sidst men ikke mindst er jeg tidligere kandidat for Liberal Alliance til kommunalvalget i Herning Kommune i 2017.

Mine roller

Jeg er nuværende næstformand for Liberal Alliances Ungdom i Herning, hvor vi arbejder med drift af foreningen, spændende arrangementer til medlemmerne, medlemspleje og rekruttering af nye medlemmer.

Jeg sidder som kasserer i Liberan Alliance Herning hvor jeg har ansvaret for lokalforeningens økonomi samt arbejdet med bestyrelsesopgaver.

Jeg har igennem flere år været medlem af LAU’s Internationale Udvalg hvor jeg har arbejdet med projekter bl.a. i Marokko, hvor vi arbejder med Studens For Liberty

Derudover er jeg LAU’s repræsentant i Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF)’s Tværpolitiske netværk, hvor vi sammen med andre ungdomsorganisationer i Danmark har et netværk med Ungdompolitiske unge i Ukraine. 

Derudover er jeg præsident i Nordens Liberale Ungdom igennem LAU, samt delegeret til Ungdommens Nordiske Råd.

I foreningsåret 2019-2020 har jeg været enstemmeligt valgt som formand for LAU’s Hovedbestyrelse hvor jeg har været ordstyrer og leder af møderne i HB. Derudover har jeg været HB’s repræsentant i Liberal Alliances Ungdom’s forretningsudvalg. 

Mit CV

Her er en kort oversigt over vigtige CV mæssige ting igennem mit liv

1999-2009 - Folkeskole Aulum Byskole

Skoleår på Aulum Byskole

2009-2012 - Herning Gymnaisum (STX)

Herning Gymnasium på Super Sproglig linje med Engelsk A, Fransk A og Tysk B. Denne linje indebar 3 studieture fremfor 1 som normalen er. Vi var i USA - OHIO/Washington DC, Frankrig - Brest & Tyskland - Berlin.

2006-2012 - BK Fiskegrej / Handelshuset Aulum

Gået fra almindelig ungdomsansat med små ad hoc opgaver til styring af webshop, passe butik, stå for kundeservice osv.

2013-2014 - Guide for Bravo Tours

Guide i Tunesien & Azorerne hvor arbejdet primært har bestået i transfers til og fra hotellerne, udflugter, hotelservice, velkomstmøder og ad hoc opgaver med hjælp til gæsterne

2013-2016 - Destinationschef for Bravo Tours

Som destinationschef i Tunesien, på Lanzarote, på Costa del Almeria & i Cuba har jeg haft ansvaret for at destinationen kørte herunder ansvar for gæster, ansatte (guider), kontakt til lokalbefolkningen, økonomien & mange andre ad hoc opgaver.

2014 - Administrationsansvarlig for Bravo Tours

Jeg var en kort periode Administrationsansvarlig i Hurghada, Egypten hvor jeg havde ansvaret for administrationen herunder hele økonomien, transfer og kontakt til agenterne.

2016 - Daglig Leder hos Handelshuset Aulum

Efter min guidekarriere kom jeg tilbage hvor det hele startede hos Handelshuset Aulum, hvor jeg indtog en rolle som daglig leder med ansvar for webshop, butik, indkøb og personale

2016-2017 - Jura, Aarhus Universitet, Deltid

Jeg studerede Jura på Aarhus Universitet på deltid i et års tid, hvor jeg har gennemført fagene Statsret & Retshistorie. Derudover påbegyndte jeg Familie- & Arveret.

2017 - Idag

Selvstændig med Handelshuset Aulum, Armytags & Battleground Airsoft. Jeg sidder med mange opgaver selv, herunder personale, webshop, markedsføring, økonomi & butik.